Osem let mlajša

12. 5. 2011
Osem let mlajša

Srečava se na vhodu. Jaz vstopam, ona izstopa. »Draga, stara sem 28 let«, in že je več ni.

Na poti v sejno sobo kamor so nas dekleta iz Vichya povabile na eno prijetno žensko druženje, razmišljam kaj vraga tam počnejo. Kdo jim šteje leta in zakaj se glasen smeh razlega po vsem hodniku?

Težko si je predstavljati, ampak soba polna deklet v družbi »inštrumentalnega« pokazatelja starosti kože (še posebej, če ta rad pokaže malce manj kot je dejanska starost), je odličen recept za dobro voljo.

Potem ko sva z M. obdelali ponudbo outletov, otroške kaprice in njihove najnovejše cunjice, Chloé torbice, Celine obleke, sem prišla na vrsto tudi sama. Pravzaprav sem bila na zmenku z Vichy Skinconsult aparatom zadnja. Za pogum se me punce malce privoščijo in mi obljubijo kraljevski tretma pri katerem bo »mojster merilec« mojo kožo dodobra vzel pod drobnogled. Vlažnost kože je mejna (lahko bi bila boljša), tip je mešan do normalen in po oceni pokazateljev staranja je moja koža za celih 8 let mlajša kot kaže letnica rojstva. Hvala. Zdaj si lahko oddahnem.

Občutek je isti kot takrat, ko v horoskopu preberete, da se vam bo danes zgodilo samo najboljše. Odločim se, da bom popoldan malce grešila in si brez zadržkov privoščila sonce. Jutri pa spet: čiščenje, nega, zaščita.

P.S. Na individualni in strokovni posvet ter brezplačno diagnozo kože pa se lahko odpravite tudi same. Potekal bo med 15. majem - 15. junijem v partnerskih lekarnah v sklopu Meseca zdrave in lepe kože, ki ga organizira Vichy.

Preberite tudi horoskop za danes na naših spletnih straneh. 

Novo na Metroplay: Vloga sodobne ženske | Urška Draž in Sonja Šmuc