Nostalgia Veneziana ponovno v Ljubljani

26. 3. 2015

Predstavljajte si Benetke – enega izmed najlepših in najbolj nenavadnih mest na svetu. Mesto čudovitih ulic in še lepših vodnih kanalov. Mesto, v katerem se prepletata strast in karizma.

Program dogodka Beneška nostalgija – Nostalgia Veneziana

Program večera je sestavljen iz treh oblik umetnosti – plesa, glasbe in igre. V petih različnih plesnih točkah vam bo 10 vrhunskih plesalcev pod vodstvom Tjaše Vulič in Luce Bussolettija predstavilo čarobni svet Commedie D'Arte, gondoljerjev, Casanove, doževe palače in slovitega beneškega karnevala.

Na popotovanje skozi beneško zgodovino vas bo tudi tokrat s svojim kavalirskim pristopom in skrivnostnim nasmehom vodil Domen Valič. Za vzdušje in glasbeno kuliso nastopa pa bo na Beneški nostalgiji – Nostalgii Veneziani v sestavi violina, trobenta, kontrabas, kitara in vokal skupaj z akademskimi glasbeniki ponovno skrbel priznani slovenski džezist Igor Matković. Dogodek na tako visokem programskem in organizacijskem nivoju ne more brez odlične kulinarike, začinjene z okusom vrhunskih vin ter štirimi tematsko prilagojenimi hodi. Podrobnosti, ki bodo razveselile brbončice obiskovalcev, za zdaj ostajajo še zavite v tančico skrivnosti.

Ples je govorica telesa, ki se odraža skozi ritem glasbe in predstavlja slog človekovega življenja. Ljudje se ob plesu družijo, spoznavajo ter zabavajo. In če temu dodamo še dobrodelno noto, pridemo do bistva gala plesnih prireditev pod skupnim imenom Follow my step.

Prvi dogodek Beneška nostalgija – Nostalgia Veneziana je bil organiziran oktobra lani in je med obiskovalci požel veličasten sprejem.

Prepričajte se sami: Beneška nostalgija – Nostalgia Veneziana, 23. maj 2015, Dvorana Union, Ljubljana

Vstopnice po Early Bird ceni so že na voljo na: eventim.si

V ceno karte so vključeni dobrodošlica, plesno-glasbeni spektakel, kulinarično razvajanje s štirimi hodi, brezalkoholna pijača, ples ob zaključku programa in darilo – beneška maska.