Beyoncé - 'Best Thing I Never Had'

1. 6. 2011
Beyoncé - 'Best Thing I Never Had'

'Best Thing I Never Had' je že drugi singel s prihajajočega albuma Beyoncé, ki danes prihaja na radijske postaje.

Aktualni singel 'Best Thing I Never Had' je prišel izpod peresa ameriškega r'n'b pevca in avtorja Babyfacea in bo nasledil uspešnico 'Run The World (Girls)'.

Beyoncé z njim že napoveduje izid albuma, ki bo nosil simbolični naslov '4', saj je to že njen četrti studijski album po vrsti, hkrati pa predstavlja tudi njen rojstni datum.

Album naj bi izšel že konec tega meseca, na njem boste našli 12 pesmi, 4 od njih pa je Beyoncé že predstavila izbrani skupini oboževalcev v New Yorku, na zabavi, ki jo je priredila prav v ta namen.

Album, ki so ga navdahnili mnogi znani glasbeniki, kot so Fela Kuti, The Stylistics, Lauryn Hill, Stevie Wonder in Michael Jackson, za Beyoncé predstavlja pravo prelomnico predvsem zato, ker je to prvi album, ki ga bo izdala, odkar se je poslovno razšla s svojim očetom Mathewom Knowlesom kot managerjem.

Beyoncé je album snemala kar eno leto in v tem času se je tudi nekako umaknila s scene in posvetila sebi in uživanju v preprostih stvareh.

Lepa pevka pravi: 'Hotela sem narediti nekaj svežega in drugačnega. Zato sem združila različne stile, inspiracijo pa sem našla na turneji, na potovanjih, na nastopih rock skupin in obiskih festivalov ... Bila sem kot nori znanstvenik, ki se trudi združiti veliko različnih pesmi.' In to se odraža tudi na albumu, ki ga ne bi mogli označiti kot r'n'b ali tipičen pop, niti ni rock, je vse, kar ima Beyoncé rada, združeno v celoto.