Katy Perry obrača nov list in obuja svoj Teenage Dream

18. 2. 2012
Katy Perry kuje železo, dokler je vroče: prihaja še prenovljena izdaja albuma Teenage Dream. Foto: Dallas

Katy Perry je pred dnevi na Grammyjih predstavila novo skladbo Part of Me, s katero obrača nov list v življenju. Če spremljate trače, gotovo veste, da se pevka ravnokar ločuje od komika Russlla Branda.

Pesem s pripisanimi pomenljivimi besedili lahko poslušate v priloženem videu, 27. marca pa v prodajo prihaja tudi Teenage Dream: The Complete Confection, na katerem bo zbranih vseh 12 skladb z izvirne različice albuma Teenage Dream, vključno s singli California Gurls, Teenage Dream, Firework, E.T., Last Friday Night (T.G.I.F.), in The One That Got Away, ki so bili vsi po vrsti uspešnice.

Na obogateni lahkotni popplošči, ki bo prišla v ravno pravem času za bolj vesele in sončne pomladno-poletne dni, bodo luč sveta ugledale tudi nekatere nove pesmi, med drugim sodelovanje s Kanyejem Westom in Missy Elliott, pa sedemminutni "megamiks" vseh zgoraj omenjenih šestih uspešnic, katerega avtor je Tommie Sunshine.

"To je celotna zgodba Teenage Dream. Izjemno sem počaščena, da je album prejel naziv kralja Billboardove lestvice najbolj vročih albumov, a čas je, da grem naprej. Še nekaj reči mi leži na duši. To je torej dopolnjena posebna različica albuma za vse moje oboževalce," je povedala Katy, ki za album pozira na novi "sladoledno-bonbončkasti" naslovnici, skladni s pevkinim prepoznavnim slogom.

 

Novo na Metroplay: Vloga sodobne ženske | Urška Draž in Sonja Šmuc