Koncert Zaz v Zagrebu že razprodan!

10. 3. 2012
Glasbena mešanica jazza, šansona in gipsy swinga v kombinaciji z edinstvenim vokalom Zaz so navdušili množice. Foto: Organizator koncerta

Isabelle Geffroy, bolj znana pod umetniškim imenom Zaz, je s svojo glasbo osvojila svet. Očitno je izjemno priljubljena tudi v teh krajih, saj so vstopnice za njen koncert, ki bo 3. junija v Zagrebu, že pošle.

Gotovo bodo tam tudi številni slovenski oboževalci te francoske pevke in kantavtorice, ki se je proslavila s hitom Je Veux, sčasoma pa so uspehu sledile tudi druge pesmi z njenega prvega albuma, naslovljenega preprosto Zaz.

Morda bo vstopnic še kaj

Kot so sporočili z založbe Menart, se organizatorji Zazinega koncerta na Hrvaškem zaradi velikega zanimanja trudijo dogodek preseliti v večjo dvorano in bodo o tem, če bodo njihova prizadevanja uspešna, pravočasno obveščeni tudi slovenski oboževalci.

Zaz in njeni glasbeni začetki so, tako kot pri "pariškemu slavčku" Edith Piaf, povezani z nastopanjem po pariških ulicah, leta 2010 pa so jo končno opazili glasbeni kritiki in občinstvo in v trenutku je postala mednarodna uspešnica.