Kristen: Po Belli Sneguljčica

30. 4. 2012
Kristen: Po Belli Sneguljčica

Junijsko številko britanske Elle krasi Kristen Stewart, ki v kina prihaja v vlogi Sneguljčice v pustolovski domišljijski akciji Sneguljčica in lovec.

Za naslovnico so 22-letno igralko, ki je zaslovela v vlogi Belle Swan v vampirski sagi Somrak, uredili v slogu 60. let, na fotografiji nosi pričesko, s kakršno bi si zlahka predstavljali katero od deklet iz nadaljevanke Mad Men (Oglaševalci), in oblačila Jil Sander.

Lepo, a zlobno kraljico Ravenno v omenjenem filmu igra Charlize Theron, ki je imela samo besede hvale za svojo mlajšo igralsko kolegico.

Ravenna svoji deželi vlada z železno roko in neusmiljeno zlorablja temne uroke za ohranjanje večne lepote in mladosti. Ko od čarobnega zrcala izve, da bo njeno lepoto prekosila kraljična Sneguljčica, se odloči mladenko ubiti in zaužiti njeno srce.

Toda Sneguljčica izve za njene načrte in pobegne v uročeni gozd, zato Ravenna za njo pošlje bojevitega lovca Erica (Chris Hemsworth). Ta se odloči Sneguljčici pomagati in skupaj s sedmimi škrati sprožijo upor, ki vodi v številne bitke ...

Spodaj si oglejte napovednik za film Sneguljčica in lovec, ki bo v Sloveniji na ogled od 31. maja naprej.