"Mala princesa" Kylie, muza oblikovalcev

29. 10. 2012
Knjiga, ki izide 19. novembra, bo opremljena s komentarji tako Kylie same kot njenega kreativnega direktorja Williama Bakerja, za uvodne besede pa bo poskrbel Gaultier. Foto: Thames & Hudson

Avstralska popzvezdnica Kylie Minogue (44) bo kmalu izdala knjigo, v katero bo zajela modni vidik svoje 25 let trajajoče kariere.

Spomnila se bo sodelovanj s slavnimi oblikovalci, kot so Jean Paul Gaultier, John Galliano, Christopher Kane in Giles Deacon. Kot je povedala Kylie, so prav modne izbire iz preteklih let tiste, ki na dan prikličejo spomine na določene trenutke.

Knjiga Kylie/Fashion, v katero bodo vključeni tudi njeni spektakularni odrski kostumi in oprave iz glasbenih videov - med njimi že kultni kombinezon iz videa Can't Get You Out Of My Head in zlate vroče hlačke iz Spinning Around -, bo del praznovanj ob 25-letnici njenega udejstvovanja v zabavni industriji.

Seveda ne bodo manjkali niti kostumi v grškem slogu s pevkine turneje Aphrodite, ki sta jih zasnovala Dolce & Gabbana. Kot je povedal oblikovalski dvojec, je ustvarjati za "malo princeso" vedno užitek, v kostumih v slogu Afrodite pa je bila po njunem mnenju videti kot boginja.

Novo na Metroplay: Vloga sodobne ženske | Urška Draž in Sonja Šmuc