American Hustle in Guccijev glamur 70.

9. 12. 2013

V težko pričakovanem filmu American Hustle režiserja Davida O. Russlla glavna igralka Amy Adams nosi Guccijeve modne dodatke.

Rdečelaska, ki v filmu igra zapeljivo prevarantko Sydney Prosser, na platnu uteleša glamur New Yorka v 70. let prejšnjega stoletja. Med drugim Sydney na vsakem koraku spremlja ikonična torbica bamboo lady lock iz pitonove kože, različni kosi nakita, mokasini s polnim podplatom in drugi kosi s podpisom slavne italjanske modne hiše.

Kreativna direktorica pri Gucciju Frida Giannini je po uspešnem sodelovanju z Adamsovo in kostumografom Micahelom Wilkinsonom povedala, da je Amy "prava Guccijeva ženska - čutna, elegantna, inteligentna in polna življenja".

V središču filma American Hustle je zgodba o enem najnenavadnejših škandalov 70. let, na čelu katerega je bil briljantni prevarant Irving Rosenfeld (Christian Bale), ki je bil nato skupaj s partnerko Sydney prisiljen sodelovati z FBI-agentom Richiejem DiMasom (Bradley Cooper). V filmu se v osrednjih vlogah pojavita še Jeremy Renner in Jennifer Lawrence.

Premiera filma bo v ZDA 13. decembra, so ga pa izbrancem že predvajali minulo nedeljo v New Yorku. Christian Bale je na dogodku nosil Guccijevo obleko brera v kombinaciji s črno srajco in črnimi čevlji.

Foto: Gucci/Getty Images