Video: "Čist Smooth" Nina in diva Zofka

4. 8. 2013

Nina Osenar se vrača na glasbeno sceno s singlom Čist Smooth, za katerega je sama napisala besedilo.

"Totalno sem vesela, da sem imela priložnost ponovno ustvarjati glasbo! Moja velika ljubezen je tako spet prišla v ospredje!" je povedala vedno nasmejana Nina.

Vrnitve na glasbeno sceno ni načrtovala, vse je nastalo zelo spontano, tako da ima novi single Čist Smooth tudi povsem sproščeno energijo.

Stilsko Ninina glasba še vedno ostaja urbana, pop in funky. Pesem je nastala v sodelovanju s producentom Damjanom Jovičem in Vilijem Pregljem.

"Idejo za refren je dal Jovič, ki je mojster studijskega procesa in res super tip, tako da sva se takoj ujela! No, Vili Pregelj pa ima v videospotu glavno vlogo in je nasploh čist hud!" je v smehu dodala voditeljica.

Videospot je nastal pod režisersko taktirko Aleša Petriča iz produkcijske ekipe Probakster. Med nastopajočimi v videu so tudi vrhunske plesalke, ki trenutno predstavljajo projekt High Heels High Hopes pod okriljem Andreje Vakselj.

Single Čist Smooth govori o sreči, pogumu in dobri energiji, ki je v nas – o ravnotežju med zunanjo pojavo in notranjim zadovoljstvom. "Poslušalcem priporočam, da komad poslušajo ZELO naglas ob kozarcu hladnega, osvežilnega, lahko celo malo alkoholnega smoothieja!" se smeji Nina, in dodaja: "Ampak po pameti – vsaj z alkoholom, komada se itak ne da predozirat, ha ha!"

Oglejte si spot, v katerem nastopa tudi Ninina psička Zofka, ki se je na trenutke vedla prav zvezdniško. Za piko na i je pri Ninini svetleči podobi poskrbel vizažist Luka Luka.

Foto: Promocijsko gradivo

Novo na Metroplay: Vloga sodobne ženske | Urška Draž in Sonja Šmuc