Video: Super Beyonce na Super Bowlu

4. 2. 2013
Video: Super Beyonce na Super Bowlu (foto: Profimedia)
Profimedia

Čeprav je Super Bowl dogodek, v prvi vrsti posvečen ameriškemu nogometu, so številni najbolj nestrpno pričakovali polčas in z njim nastop popsuperzvezdnice Beyonce.

In dobili so še več - Beyonce na odru ni bila ves čas sama, pridružili sta se ji še Kelly in Michelle, ostali dve tretjini nekoč dekliške, zdaj ženske zasedbe Destiny's Child, ki je pred kratkim napovedala vrnitev.

Tako Beyonce kot Michelle sta nosili opravi s podpisom Rubina Singerja, Kelly pa se je odločila za seksi kos Emilio Pucci. Vse tri so nosile gležnjarje z visoko peto Proenza Schouler.

Pred začetkom tekme, ki predstavlja vrhunec aktualne sezone najvišje lige ameriškega nogometa NFL, sta nastopili Jennifer Hudson in Alicia Keys. Zasedba je pravzaprav precej spominjala na tisto na drugi prisegi predsednika Baracka Obame - le da tokrat Beyonce, kot kaže, ni pela na playback.

Če vas slučajno zanima: na Super Bowlu XLVII (za katerega po vrsti gre, tradicionalno zapišejo z rimskimi številkami) so Baltimore Ravens premagali 49erse iz San Francisca.

Foto: Profimedia