Fashion TV Party & David Morales

26. 6. 2009

Zvezdniški DJ Morales je bil le vrhunec na sredinem prvem Fashion TV partiju v Sloveniji, ki je požel navdušenje v razprodanem InBox klubu.

Slovenska modna smetana, številni znani obrazi in razgreto občinstvo so ob energični glasbi, izbrani modi in čudovitih dekletih vztrajali vse do zore.

Vsi, ki so se v sredo mudili na ljubljanskem Rudniku, so lahko slutili, da se obeta »it« modna zabava sezone. Glamurozne lepotice, odete v oblačila najnovejših modnih smernic in prestižnih oblikovalcev, so samozavestno stopale po rdeči preprogi in koketirale s kamerami in foto objektivi.

Rdeča preproga

Miss Universe Sabina Remar in Anamarija Avbelj, lepotni kirurg dr. Franci Planinšek in nogometna ikona Sašo Udovič, vedno modno dovršeni par Tina in Sebastijan Cavazza in igralka Maja Kljun so le nekateri izmed številnih znanih slovenskih obrazov, ki so uradni Fashion TV voditeljici večera, visokorasli Bronzovi lepotički Ani Subotič, zaupali marsikatero modno skrivnost in pikantnost.

V notranjosti je klub pokal po modnih šivih, vsi pa so z navdušenjem pričakovali zvezdo večera, z grammyjem nagrajenega DJ Moralesa. Tetovirani DJ, producent številnih plesnih hitov in modna ikona – med drugim ljubljenec Iceberga in ustvarjalne dvojice Dolce&Gabbana – nikogar ni pustil ravnodušnega. Energični DJ in zabave željna modna smetana so upravičeno doživeli pravi glasbeno-modni spektakel, ki se je nadaljeval vse do sončnega vzhoda prihodnje jutro.

Že prihodnji mesec se nam obeta nova modna pustolovščina, začinjena z manekenskimi obrazi, spektakularnim dogajanjem in znanimi gosti, tokrat v pravem poletnem stilu. Vrhunci s prve Fashion TV zabave pa bodo kmalu na voljo gledalcem po vsem svetu, ki si bodo v okviru svetovnega FTV kanala in nam najbližjega FTV SEE odpočili oči na prelestnih dekletih ter podoživeli z energijo nabito dogajanje in pravo Fashion TV party vzdušje prve v nizu FTV zabav.

Z DJ Davidom Moralesom smo poklepetali ekskluzivno za Elle.si, video prispevek pa si lahko ogledate v začetku prihodnjega tedna.

Fotografije Žiga Intihar

Novo na Metroplay: Vloga sodobne ženske | Urška Draž in Sonja Šmuc