Prvi FashionTV Party v Sloveniji, 24. junij, Inbox

17. 6. 2009

Da, čisto prav ste prebrali. In zgodilo se bo čisto blizu vas.

ELLE podarja 10 vstopnic za 2 osebi

Izžrebane nagrajence bomo objavili 22. junija na naši spletni strani. Za vstopnice se lahko potegujete tako, da pošljete svoje ime in priimek ter številko mobilnega telefona na naš e-naslov (nagrade_elle@adriamedia.si).

V sredo, 24. junija 2009

se bo v ljubljanskem klubu InBox zgodil FTV Season closing Party s čisto pravo rdečo preprogo, visokimi gosti in legendarnim DJ Davidom Moralesom.

»FTV zabave so v mednarodnem okolju že zvezda stalnica, s prihodom v Slovenijo pa predstavljajo dobrodošlo svežino in popestritev modne scene, ter istočasno odlične priložnosti promocije Slovenije, slovenskih podjetij in modelov v svetu.«

Brigita Novak, direktorica modne agencije Bronz

Vrhunec zabave se bo v ponovitvah predvajal na mednarodnem FTV in nam najbližjem FTV SEE kanalu, s čimer bo Slovenija stopila ob bok svetovnim »trend setter–jem«.

FTV zabave

Modne FTV zabave imajo že vse od svojega začetka sloves »high class« dogodkov, na katerih se svetovna plesna glasba združuje z modeli, prestižno klientelo in zadnjimi modnimi trendi.

Ekskluzivne FTV zabave se redno odvijajo v najprestižnejših klubih svetovnih prestolnic: VIP Room in La Suite v Parizu, Jimmy's v Monaku, Lotus klubu v New Yorku, Pachi na Ibizi itd.

Fashion Television (FTV)

je mednarodno uveljavljena znamka, dobro poznana vsem ljubiteljem mode. 24-urno oddajanje vse dni v tednu FTV pozicionira med štiri najbolj distribuirane svetovne kanale. Novembra 2008 se je z udarno modno revijo ter v družbi največjih lokalnih zvezdnikov in manekenk mednarodni FTV pridružil nov kanal – FTV SEE (South East Europe).

»S pomočjo FTV SEE želimo povezati kreativne ljudi iz celotne regije, pričeti s skupnimi mednarodnimi projekti in gledalcem predstaviti čarobni svet nočnega življenja in sodobnih trendov, vse to na VIP nivoju.«

Michel Adam, lastnik FTV

David Morales

David Morales, v Brooklynu rojeni DJ, producent in solastnik Def Mix Productions, spada med začetnike in snovalce sveta dance glasbe ter danes velja za enega največjih glasbenih genijev. Njegov vpliv na razvoj dance glasbe je izjemen, s svojim neodtujljivim posluhom in občutkom za ritem pa trenutno uživa status zvezdniškega DJ-ja in avtorja najuspešnejših remixov vseh časov.

Dogodek, ki ga vsekakor ne smete zamuditi!