Blink Blink

28. 4. 2010

Všeč so mi preprosta oblačila, lepo skrojena, navdihnjena z elementi arhitekture, ki v igri slojenja delujejo veličastno.

V oprijeti in prekratki majici z živalskim vzorcem in ultra velikim napisom Just Cavalli me ne boste videli, tudi z originalom najbolj kopirane LV torbice ne, poleg ne bom nikoli obula natikačev z zebra motivom in zlato sponko D&G in ti ne bodo nikoli »stilsko« dopolnjevali oprijetih kavbojk z žepi na katerih se bleščijo kristali.

Je pa res, da moja zdrava modna pamet odpove, ko se te isti kristalčki in kamni zableščijo s sandalov. Tu postanem nemočna. Tisto svetlikanje me preprosto uroči. Blink, blink in že sem v devetih bleščečih nebesih.

Letos me tja vsakič znova, ko jih vidim odpeljejo Pradini »lestenci«. Vsi tisti viseči kristali iz pleksi stekla bi se odlično podali mojim kratkim hlačam iz platna, škatlastem suknjiču in navadnemu moškemu T-shirtu. In ker žejna ne morem čez vodo sem si poiskala mini nadomestek: sandale Patrizia Pepe.

P.S. V moji omari pa se je to pomlad za spremembo znašla tudi obleka z bleščicami. Pot do tja je našla zgolj zato, ker si jo je prevelika škatlasta jopica zares močno želela.

Sandali s kristali kupljeni pred enim letom. (Foto: Petra W.)

Sandali s kristali kupljeni pred dvema letoma. (Foto: Petra W.)

Jopa in njena nova najboljša prijateljica. (Foto: Petra W.)

Novo na Metroplay: Vloga sodobne ženske | Urška Draž in Sonja Šmuc