Sladka razvada

22. 4. 2010
Sladka razvada (foto: Fotografija Petra Windschnurer)
Fotografija Petra Windschnurer

Tudi jaz jo imam. Tako je sladka, da jo moram deliti z vami.

Pred dvema letoma sem odkrila sedaj že legendarni piling za obraz Lemongrass Suki. Glavna akterja v zadevščini sta sladkor in neustavljivo prepričljiv vonj in okus po limoni. Ko si z njim drgnem vso to umazanijo z obraza, ga ni dneva, da ga vsaj malo ne poliznem, poskusim. Čisto zavestno, tako kot smo v vrtcu vedno znova popapcali malo zobne paste, ko smo po kosilu prakticirali pranje zob (se še spomnite tiste rdeče, zelene in modre od Zirodenta). Pri sladkanju nimam niti malo slabe vesti, saj naj bi bila zmes organska, edino moment penjenja mi daje slutiti, da s pilingom v gastronomskem smislu vseeno ne gre pretiravati.

Pred kratkim pa se je na meniju znašel še novi Lushov sladki piling za ustnice. Kako pripravno. Ko ustnice drgnem s tistimi sladkimi zrnci je skoraj nemogoče, da ti ta okusni lepotilni pripravek ne uide pod jezik. Njam. Sestava je podobna: sladkor, naravna aroma in še nekaj organskega.

In to še ni vse. Ob vsej tej sladki razvadi pa me na moji mizi čakajo še novi Lancomovi Juice Tube, ki me bodo v poletnih mesecih razavjali z okusom lešnika, meda, vrtnice in maline (vse arome so po njihovih zagotovilih 100% naravne). Pravzaprav sem pravi kozmetosladkosned.

Pa naj še kdo reče, da življenje lepotnih in modnih urednic ni sladko.

P.S. In ker sem ta teden še posebej radodarna bom eni izmed vas podarila Lushov sladki piling za ustnice. Javite se mi s komentarji ali zgolj s pozdravi.