Elle talenta meseca sta Sandra Hamler in Mina Toplak

Februarski zmagovalki tekmovanja Elle talent sta Sandra Hamler in Mina Toplak, prva po izboru žirije, druga po glasovih bralcev. Rdeča nit, ki druži njune izdelke, je recikliranje.

Dekor, 25. 2. 2012
Izdelke Sandre Hamler in Mine Toplak druži do okolja prijazna usmerjenost v recikliranje.

Projekt Elle talent je namenjen vsem, ki imate občutek za modo, estetiko, fotografijo ... in že imate nekaj znanja, da lahko svojo idejo tudi kakovostno predstavite. S projektom želimo ponuditi skupen prostor vsem, ki radi ustvarjate in spremljate ostale kreativce. Naj bo to prostor, kjer boste opaženi in kjer boste lahko tudi vi opazili druge.

Z rednimi mesečnimi izbori najboljših - vsakič med 21. v prvem in 20. v drugem mesecu, na primer od 21. februarja do 20. marca - želimo ustvariti zdrav tekmovalen duh in v vsakem izmed vas zbuditi le najboljše. Pri vsem skupaj pa vas želimo čim manj omejevati. Zato le pogumno na delo!

Za vaš trud ponujamo zares šik nagrado: vsak mesec bomo izbrali najboljšega in ga predstavili v naslednji številki Elle in na spletni strani, ki jo ravnokar berete.

Žirija je ta mesec za zmagovalko izbrala Sandro Hamler, ki izdeluje torbice iz odpadnih materialov. Sandrine zanimive stvaritve si lahko ogledate tukaj.

Bralci Elle.si pa ste največ glasov namenili Mini Toplak in njenemu žičnatemu nakitu. Minino vodilo je: "Ustvarjanje je način življenja, kjer so ideje brezmejne. Ustvarjanje je svet, ki daje svobodo, zadovoljstvo in sprostitev. Je preprosto moj svet, kjer je vse dovoljeno."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri