Živahni hrvaški dizajn v Dubrovniku - bliže z MasterCardom

MasterCard in HDD (Društvo hrvaških oblikovalcev) pod pokroviteljstvom Mesta Dubrovnik organizirata razstavo Hrvaškega oblikovanja.

Promocijsko sporočilo, 9. 7. 2014
Živahni hrvaški dizajn v Dubrovniku - bliže z MasterCardom

Če od poletnih počitnic želite več kot le morje, sonce, spominke in barvaste koktajle, ne zamudite razstave nadarjenih hrvaških oblikovalcev. V čudovitem okolju zvonika Luža, zgrajenega leta 1464, vstopite v neznani svet hrvaškega dizajna, poiščite svoj popoln poletni spominek in ustvarite nepozabno doživetje v slavnem jadranskem biseru - Dubrovniku.

MasterCard v sodelovanju z Društvom hrvaških oblikovalcev pripravlja edinstven projekt - razstavo avtentičnih in izvirnih izdelkov, ki vas bodo osupnili in potrdili, da je Hrvaška, med drugim, tudi država ustvarjalnosti. Večina razstavljenih izdelkov je delo hrvaških oblikovalcev na Hrvaškem in ilustrira kontinuiran razvoj ter rast preteklih nekaj let. Razstava bo predstavila popolnoma novo generacijo hrvaških oblikovalcev, ki bodo potrdili, da je hrvaški dizajn še kako živ in živahen.

Do 24. avgusta obiščite Lužo v Dubrovniku, med starim zvonikom in palačo Sponza in odkrijte svež dizajn v renesančnem ambientu. Sprehodite se skozi razstavo in prodajalne ter košček hrvaške ustvarjalnosti odnesite s seboj z 10-odstotnim popustom ob plačilu s karticami MasterCard in Maestro.

Foto: Promocijsko gradivo

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri