Zaključeno je še zadnje, četrto torkovo predavanje Philips Fashion Weeka

Toby Meadows, Centre for Fashion Enterprise, Velika Britanija, je bil zadnji gost v nizu današnjih predavanj.

Zaključeno je še zadnje, četrto torkovo predavanje Philips Fashion Weeka

Going Solo je bil zgovoren naslov predavanja, v katerem je gospod Toby govoril predvsem o prednostih in slabostih samostojne podjetniške poti, v aktualnem primeru ustanavljanja samostojne znamke. Prihaja iz državne inštitucije, katere namen je pomoč pri tovrstni problematiki.

Nekaj načinov kako se zadeve lotiti, je denimo pametno izkoriščanje družabnih medijev, kot so Facebook, Twitter ipd, uporaba vez in poznanstev (torej ljudi, ki nas obkrožajo), predvsem pa nas mora primarno voditi - in to so poudarjali tudi vsi predavatelji pred njim - dobro idejo in dobro strategijo.

To je bilo zadnje v nizu današanjih predavanj, Ogledali si jih boste lahko v arhivu posnetkov, ki bo na voljo po koncu tedna mode.

Jutrišnji modni dopoldan bo zaznamovala še ena, nadvse zanimiva okrogla miza na temo ˝Oblikovalci in veliki kupci. Kako najti skupen jezik?˝, ki jo bo vodila Urša Jerkič, gostje pa bodo Alenka Globočnik, Barbara Podlogar, Matevž Faganel, Romana Kramar, Silvija Jerman, Valentina Smej Novak in drugi.

Fotografije Aleš Pavletič

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri