NAGRADNO: Življenje je lepše, ko srečaš tistega pravega! Glasujte za svojega!

Njihovo poslanstvo je skrbeti vašo lepoto, boljše počutje in izgled. V mislih imamo seveda zlate roke frizerjev, kozmetičark in drugih izvajalcev lepotnih storitev. Zaupajte nam kdo je vaš najljubši in osvojite lepe nagrade!

Promocijsko sporočilo, 10. 1. 2017
NAGRADNO: Življenje je lepše, ko srečaš tistega pravega! Glasujte za svojega!

Ste zadovoljni s svojim?

Vse vemo kako je v resnici - le eden (ali ena) je tisti pravi, ki mu popolnoma zaupamo. Vaš frizer, kozmetičarka, ali kakšen drug ponudnik lepotnih storitev vas spremlja že leta. A ne skrbi samo za vašo lepoto, temveč je tudi nekakšen terapevt, ki vam ob vsakem obisku prisluhne. Obiski pri njih so vedno posebni, zelo se jih veselimo in salon zapustimo še bolj zamozavestne. Prav zaradi tega, ker so tudi oni vaši prijatelji, si zaslužijo, da jim podarite nekaj minut časa, ocenite njihovo delo in širni Sloveniji poveste, kako zelo ste zadovoljni z njimi. Z oddajo svojega glasu lahko svojite lepe nagrade, vaš priljubljen izvajalec lepotnih storitev pa lahko osvoji laskavi naziv Priljubljen ponudnik 2017!

Glasujte zdaj?

Pravi naslov so VseStoritve.com, saj tukaj izvajalce lepotnih storitev ocenjujejo in priporočajo njihovi uporabniki. K sodelovanju vabimo tudi vas. Oddajte dobro oceno in pomagajte svojemu priljubljenemu izvajalcu lepotnih storitev do večje prepoznavnosti.

Nikar ne odlašajte in glasujte za svojega priljubljenega izvajalca TUKAJ.

Priljubljeni izvajalec

Projekt priljubljen izvajalec, ki ga izvajamo s portalom VseStoritve.com, je namenjen ocenjevanju izvajalcev lepotnih storitev. S pomočjo vas - naših bralcev želimo izvedeti, kateri izvajalci lepotnih storitev v Sloveniji so najbolj priljubljeni. Vsi, ki sodelujete in oddate mnenje o svojem frizerju, manikerju, maserju ali katerem drugem izvajalcu lepotnih storitev sodelujete v nagradni igri, nagrade pa so žrebane mesečno. Najbolje ocenjeni izvajalci pa bodo prejeli certifikat Priljubljen ponudnik v sklopu Sejma kozmetike in lepote spomladi 2017.

Najbolj brano

Dekor

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri