Film: Mu pač ni do tebe (He's Just Not That Into You)

8. 3. 2009

Večno razčlenjevanje moške osebnosti, ko pride do čustvenih zadev. Zakaj ni poklical, čeprav je obljubil, da bo, zakaj se vajino razmerje ne pomakne k naslednji točki, zakaj si ne želi več spati s teboj? Veliko je razlogov, čeprav nekateri pravijo, da obstaja samo en: Mu pač ni do tebe.

Romantična komedija, posneta po knjižni uspešnici avtorjev Grega Behrendta in Liz Tuccillo, se vrti okoli zgodb mladih prebivalcev Baltimora ter njihovih razmerjih, v katerih skušajo razumeti znake, ki jim jih pošiljajo pripadniki nasprotnega spola v upanju, da bodo izjeme pravila, ki nima izjem.

Če te ne pokliče . .

Gigi: "Mogoče me je poklical, a nisem dobila sporočila. Morda je izgubil mojo številko ali pa ga ni v mestu, mogoče ga je povozil taksi ali mu je umrla babica."

Alex: "Mogoče pa ni poklical, ker te enostavno ne želi še enkrat videti."

Gigi (Ginnifer Goodwin) obupno išče tisto pravo ljubezen, o kateri vsi govorijo. A žal, kot marsikatera izmed nas, to ljubezen išče na napačnih mestih, pri napačnih moških. In eden izmed njih je Conor (Kevin Connolly), ki po zadnjem zmenku ni več poklical. Dekle zato redno obiskuje bar, kjer se Conor zadržuje, da bi ga zopet videla. A edini, ki je tam, je njegov prijatelj Alex (Justin Long), ki je zaposlen v baru. Alexu zaupa svojo težavo in ta ji odgovori, da Conorja pač ne zanima.

Če noče spati s teboj . .

Medtem pa Conor, ki se je ravno vrnil z zmenka z Gigi, pokliče svoje dekle Anno (Scarlett Johansson), ki nakupuje v veleblagovnici, kjer sreča Bena (Bradley Cooper). Ben je razlog, da odslovi Conorja, a žal ima prodajalec eno prepreko: poročni prstan.

Če se ne želi poročiti s teboj . .

Beth (Jennifer Aniston) svojemu partnerju Neilu (Ben Affleck), s katerimi sta skupaj že sedem let, naznani, da se bo njena mlajša sestra poročila. Beth, ki hrepeni po poroki, ne more razumeti dejstva, da Neil enostavno ne verjame v poroko in zakon.

Če spi z drugo . .

Benova soproga Janine (Jennifer Connelly) medtem prenavlja in opremlja njuno novo stanovanje. Njena sodelavka Gigi ji navdušeno predstavi namige, ki jih je dobila od Alexa. Ta trdi, da če ženska moškega zanima, se bo potrudil narediti prvi korak.

Če pa ne naredi prvega koraka, pomeni, da . . mu pač ni do tebe.

Stavek, ki je prevetril ženski svet, potem ko ga je izrekel Berger v seriji Seks v mestu, naj bi nam bil v pomoč. Si res želimo biti z nekom, ki mu ni do nas in se mu ne zdimo neverjetni? Vedno ostaja upanje, da nas nekje zunaj čaka nekdo, ki nam bo nudil ravno to.

Film bo premiero doživel v ljubljanskem Koloseju, v četrtek 12. marca.

Fotografije promocijsko gradivo