Gala ples v maskah - rezervirajte si 6. februar

22. 1. 2016
Gala ples v maskah - rezervirajte si 6. februar (foto: Profimedia)
Profimedia

Vabljeni, da doživite ekskluziven, glamurozen in čaroben večer ob glasbi Denise Dantas & Quartet in kasneje DJ Mosquera, ki nas bodo s svojimi plesnimi ritmi in v družbi plesalk popeljali v Brazilijo.

Skupina Union hotelov, Olimpijskega komiteja Slovenije in Veleposlaništva Brazilije v Ljubljani, vas vabijo na gala plesni dogodek, ki bo 6. februarja v veličastni Unionski dvorani Grand hotela Union.

Z najlepšimi željami bodo nazdravili našim športnikom, ki se odpravljajo po nove dosežke na OI v Rio de Janeiro in se prepustili olimpijskemu duhu prihajajočih iger v Riu de Janeiru. Začutite strast in melodije največjih brazilskih gala karnevalov.

Dietra Farr

VIP REZERVACIJE MIZ

Rezervacije miz so želene in jih sprejemajo do vključno 2. 2. 2016. Postavitev miz je možna od 2 do 12 oseb. Rezervacije lahko opravite preko e naslova events@union-hotels.eu

Za vse, ki boste vso noč raje preplesali, bodo na voljo odlagalne barske mizice.

Gala pustni ples

TOČNO OPOLNOČI

Nagradili bomo tri najboljše, najbolj izstopajoče in s konceptom povezane maske (RDEČA NIT = barvita Brazilija & zelena Slovenija).

DRESS CODE

Zaželena je večerna oprava (Black Tie). Za udeležbo na najbolj čarobnem plesu doslej – Olympic Rio Carnival – kostum ni obvezen. Nadenite si ga le, če ste resnično pri volji za to, ampak velja si zapomniti, da bo s kostumom noč še bolj posebna.