Klemna Slakonjo smo vprašali o njegovem prihodnjem liku, in to je odgovor ...

19. 1. 2018
Klemna Slakonjo smo vprašali o njegovem prihodnjem liku, in to je odgovor ... (foto: Helena Kermelj)
Helena Kermelj

Če tudi ve ob Klemnu Slakonji najprej pomislite na njegove domiselne Youtube projekte, berite dalje ...

Po video parodiji na Vladimirja Putina, Donalda Trumpa in Angelo Merkel je novinarko naše medijske hiše namreč zanimalo, kaj si lahko obetamo v prihodnje. 

V intervjuju za revijo Jana je Klemen Slakonja namreč namignil, kakšne ideje so se mu podile po glavi v preteklih mesecih.

"Začel sem z imitacijami slovenskih likov. Ko me to ni več zanimalo, sem prešel na tuje. Po Angeli Merkel sem premišljeval še o liku turškega predsednika Erdogana in severnokorejskega voditelja Kim Džong Una, a trenutno ni prave vizije, kar pa še ne pomeni, da je v prihodnje ne bo. 

Puščam priprta okna in vrata, da vidim, kaj bo življenje prineslo. Morda namesto imitacije kar kandidaturo za predsednika na naslednjih volitvah. (smeh)"

V teh dneh Klemen sicer v SiTi teatru pripravlja glasbeno komecijo z naslovom Glasba v teatru - teater v glasbi, o njegovem novem projektu pa jepovedal tole:

"Gre za letni koncert Big Banda RTV Slovenija. K sodelovanju me je dirigent Lojze Krajnčan povabil že lani, a se nam žal ni izšlo. Letos ovir ni bilo in sem povabilo z veseljem sprejel. Z Lojzetom sva doživljala prave možganske nevihte idej, ki jih bova združila v pester in zanimiv paket slovenskih popevk, sodobnih hitov, mojih pesmi, ...

Pri tem ne bo šlo za preoblačenje v like, predvsem bom pel s svojim lastnim glasom, bom pa vse skupaj začinil tudi z imitacijskimi vložki. Vsekakor se obeta zanimiv večer, ki ga bomo morda celo ponovili, saj so vstopnice že razprodane," je še povedal.

Celoten intervju s Klemnom si lahko preberete v aktualni številki revije Jana.

Preberite še: Vesna Pernarčič: "V redu je, če si kot mama utrujena in naveličana"

Priporočamo tudi: Poglejte, kakšen je jutranji lepotni ritual slovenske igralke Ajde Smrekar!