Komedija MAME na Ljubljanskem gradu

25. 5. 2015
Komedija MAME na Ljubljanskem gradu (foto: promocijsko gradivo)
promocijsko gradivo

Avtorski projekt priznanih mam in igralk je komedija za vse slovenske matere in tiste, ki bodo to šele postale, in priložnost za vse moške, ki si želijo ali upajo biti enkrat na pravem babjem žuru.

Pet še vedno mladih mamic ukrade noč svoji družini, da si privoščijo sproščeno druženje. Skozi poplavo "ženskega čveka" spoznamo njihove poglede na vzgojo, kariero, zdravo prehrano, moške in seks. Sočutne in skrbne, sproščene in odkrite, divje, jezne in razuzdane nam brez dlake na jeziku, predvsem pa brez otrok, nalijejo čistega vina, ki bo spremenil marsikateri pogled na materinstvo.

Več kot 60 razprodanih predstav, 17.000 nasmejanih gledalcev v nekaj mesecih in nagrada Ani Urbanc za žlahtno komedijantko Dnevov komedije 2015 kažejo na uspešnost predstave, ki si jo boste ob zaključku sezone SiTi Teatra BTC lahko ogledali na letnem odru Ljubljanskega gradu.

Pod režijsko taktirko Tijane Zinajić, ki v predstavi tudi igra, odkrito spregovorijo še Vesna Pernarčič, Barbara Medvešček, Vesna Slapar, Ana Urbanc ter Nina Valič in Saša Mihelčič v alternacijah.

V primeru slabega vremena bo predstava v SiTi Teatru BTC.

Prodaja vstopnic: Cankarjev dom, info točka BTC (dvorana A), servisi Petrol, hipermarketi Mercator, 3dva in uro pred predstavo na Ljubljanskem gradu.

Spletna prodaja: www.sititeater.si