Made in China v vsako slovensko vas

Slovenski likovni umetniki Jasmina Cibic, Veli & Amos in Viktor Bernik so v sodelovanju s trgovino 1001 dar uporabili nakupovalno vrečko kot medij in ustvarili multiple - umetniška dela v seriji.

Made in China v vsako slovensko vas

Vsaka vrečka je originalno umetniško delo, zasnovano prav za to priložnost. Med kupce bo razdeljenih 15.000 umetniških del, ki bodo zaživela v rokah kupcev na pričakovane in manj pričakovane načine.

En izmed ciljev projekta Made in China je vabilo javnosti, da si vzame čas in stopi v stik s sodobno umetnostjo. Umetniki, ki so multiple zasnovali, razstavljajo pri nas in v tujini in so med najbolj zanimivimi avtorji tega trenutka v Sloveniji.

Jasmina Cibic je zastopala Slovenijo na Beneškem bienalu, Viktor Bernik je v okviru Grafičnega bienala zasnoval serijo umetniških dogodkov v Cankarjevem domu, tandem Veli & Amos pa trenutno po zemeljski obli predstavlja svoj novi film Style Wars 2.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri