Mlada Carrie Bradshaw bo AnnaSophia Robb

7. 3. 2012
Prikupne AnneSophie se morda spomnite iz mladinskega filma Čarli in tovarna čokolade. Foto: Profimedia

Pri tv-hiši CW so za vlogo mlade Carrie Bradshaw v pilotni epizodi serije The Carrie Diaries, ki bo spremljala kolumnistko in modno ikono pred časi Seksa v mestu, izbrali 18-letno AnnoSophio Robb.

V seriji, ki jo bodo posneli po zgodbah Candace Bushnell z istim naslovom (prav ona je tudi avtorica zgodb, ki so navdahnile tv-uspešnico in filma Seks v mestu), bo  Carrie srednješolka iz malega ameriškega mesta, ki se odloči za selitev na svetovljanski Manhattan.

V newyorški "velemestni džungli", kot je znano vsem zvestim gledalkam Seksa v mestu, Carrie spozna prijateljice Charlotte, Mirando in Samantho, za katere pa še ni znano, kdo naj bi jih upodobil in ali se bodo njihovi liki sploh pojavili v novi seriji. No, usoda nadaljevanke je pravzaprav v rokah tistih, ki si bodo ogledali pilotno epizodo ...

Pred uradnim oznanilom se je šušljalo, da naj bi vlogo Carrie v novi seriji prevzela Blake Lively, Serena iz Opravljivke, kar pa se očitno ne bo zgodilo. Pa čeprav sta med producenti Carriejinih dnevnikov tudi Josh Schwartz in Stephanie Savage, ustvarjalca Opravljivke.