Nagradno: Hercules and Love Affair

14. 4. 2010

Newyorška disko senzacija, ki je obnorela ZDA, 16. aprila v Sloveniji

Glasbeni prvenec Hercules and Love Affair je britanska revija NME, ena izmed največjih glasbenih avtoritet na svetu, označila kot »najbolj blagoslovljeno stvar, na katero se boste metali na plesišču vse naslednje leto«. Po besedah številnih kritikov so Hercules and Love Affair oživili duha izvirnega diska in zvoke housa, iz katerega so nastali, ter svet glasbe obogatili s svežim, edinstvenim zvokom. V petek, 16. aprila, bodo prvič obiskali Slovenijo, z začetkom ob 21. uri jih bo gostil Kino Šiška, ki se za ta dan ne bo spremenil le v koncertno prizorišče, temveč v največji disko ekstravagantni žur z omamnimi ritmi; ti bodo ogrevali plesišče vse do jutranjih ur.

Slastna gruvi mešanica klasičnega diska, zgodnjega housa in sodobnega tehna treh disko revolucionarjev, Andyja Butlerja, Kim Ann Foxman in Nomi, članov skupine Hercules and Love Affair, je navdušila ZDA, sledile so preostale celine, zdaj pa se bo pod njihovimi nežnimi, omamnimi, zanosnimi in razgaljenimi zvoki prvič lahko izživela tudi Slovenija.

Ustanovitelj skupine Hercules and Love Affair, DJ in producent Andy Butler je svoj navdih pri ustvarjanju glasbe našel v občudovanju klasike mitov in legend ter klasike brezčasnih skladb iz klubov, ki so služile za glasbeno podlago pri evforijah in delirijih njegovega odraščanja in odraslega življenja.

Kino Šiška bo pred nastopom newyorške disko senzacije z vročimi ritmi ogreval Sindikat, po glasbenem vrhuncu večera s Hercules and Love Affair pa bo sledil afterparty, na katerem bosta Ivanhoe in CASIOp poskrbela za popolnoma razuzdano ekstravaganco tudi v zgodnjih jutranjih urah.

Cena karte v predprodaji znaša 29 €, na dan dogodka pa 36 €.

Hercules and Love Affair vas 16. aprila čaka z opojno ušesno fuzijo nepozabnega disko zvoka … do takrat pa jo lahko okusite na www.myspace.com/Herculesandloveaffair.

Podarjamo 4 vstopnice.

Vse kar morate storiti je, da pošljete svoje podatke na naš e-naslov do jutri, 15. aprila, do 10. ure zjutraj.

Nagrajenci:

  • Nina Kos,
  • Jernej Kovač,
  • Esada Rastoder in

  • Maja Komel.
  • Novo na Metroplay: Vloga sodobne ženske | Urška Draž in Sonja Šmuc