Podarjamo vstopnici za film Vse moje bivše

31. 7. 2009

Kolosej vabi na ogled filma Vse moje bivše (Ghosts of Girlfriends Past), na zabavno srečanje s preteklostjo.

Fotograf slavnih Connor Mead (Matthew McConaughey) obožuje svobodo, zabavo in ženske. Zagrizen samec, ki se drži načela, da se ne gre vezati, se ne obotavlja kar prek konferenčnega klica prekiniti razmerij z več ženskami hkrati, medtem ko se dogovarja za nov zmenek.

Connorjev brat Paul (Breckin Meyer) je bolj romantične sorte. Pravzaprav je tik pred poroko. Na žalost na predvečer velikega dogodka Connorjevo norčevanje iz ljubezni uniči razpoloženje in dobro voljo svatov, Paula in vseh, ki so prišli mladoporočencu zaželet srečo - med njimi tudi Connorjeva prijateljica iz otroštva Jenny (Jennifer Garner), edina ženska v njegovem življenju, ki se je zmogla vedno upreti njegovi očarljivosti.

Zdi se že, da bo Connor lastnoročno uničil svatbo, pa ga k sebi spravi duh pokojnega strica Wayna (Michael Douglas), žurerja in ljubljenca žensk, po katerem se Connor zgleduje. Stric Wayne ima za varovanca pomembno sporočilo. Pošlje mu ga s pomočjo duhov deklet, ki jih je v preteklosti, sedanjosti in prihodnosti, dal Connor na čevelj. Duhovi ga popeljejo skozi zgovorno in humorno odisejado skozi življenje, polno propadlih razmerij. Skupaj odkrijejo, zakaj se je Connor razvil v Casanovo brez sramu in ali bo dobil še eno priložnost, da najde - in tokrat tudi obdrži - ljubezen svojega življenja.

Po scenariju Jona Lucasa in Scotta Moora je romantično komedijo režiral Mark Waters, poleg omenjenih igralcev pa v filmu zaigrajo še Lacey Chabert, Robert Forster, Anne Archer in Emma Stone.

Podarjamo

Ljubljanski Kolosej nagrajencu podarja dve vstopnici za ogled premiere, ki bo 6. avgusta.

Nagradno vprašanje:

S katero hollywoodsko lepotičko Matthew McConaughey zaigra v filmu Fool's gold?

Odgovore pošljite najkasneje do torka, 4. avgusta, na e-mail naslov nagrade_elle@adriamedia.si (s pripisom Nagradna igra: Vse moje bivše), poleg odgovora pa obvezno napišite svoje podatke: ime, priimek in polni naslov.

Nagrajenka: Mateja Zveršen, Šenčur

Čestitamo!