Popdiva Beyoncé 17. aprila v Zagrebu

12. 2. 2013
Popdiva Beyoncé 17. aprila v Zagrebu

Ena največjih svetovnih popzvezdnic Beyoncé bo v sklopu svoje svetovne turneje The Mrs. Carter Show 17. aprila nastopila tudi v Zagrebu.

To je njena prva turneja po treh letih, vmes je bila na porodniškem dopustu, saj sta z možem Jay-Zjem (s pravim imenom Shawn Carter) dobila prvega otroka, malo Blue Ivy. Poleg Zagreba bo Beyoncé nastopila tudi v Dublinu, Parizu, Berlinu, kar štiri koncerte pa bo imela v dvorani O2 v Londonu.

Kot pravijo organizatorji, so v predprodaji prodali že več kot 5.000 vstopnic za koncert, zato pričakujejo, da bo razprodan v rekordnem času.

Po odmevnem nastopu na spektaklu ameriškega nogometa Super Bowl v New Orleansu je Beyoncé pričela svetovno turnejo The Mrs. Carter Show, ki je doslej največji koncertni projekt te glasbenice. V okviru turneje bo obiskala tudi Latinsko Ameriko, Avstralijo in Azijo.

Beyoncé, ki je poleg glasbenega talenta tudi igralka in vsestranska poslovna ženska, je doslej objavila štiri samostojne albume in prodala več kot 75 milijonov plošč po svetu. Prejela je številne nagrade in priznanja, med njimi kar 16 grammyjev. Kritiki dosledno hvalijo njene energične nastope.