Priporočamo: Tin Vodopivec - 360°

4. 10. 2011
Tin Vodopivec

15. in 16. november 2011 - ob 20. uri
Štihova dvorana, Cankarjev dom Ljubljana

Po številnih nastopih v Londonu, Zagrebu, Beogradu, Skopju in celo Budimpešti prihaja Tin Vodopivec v Ljubljano s svojim solo šovom 360 stopinj. Odlična priložnost za vse tiste, ki Tina še niste videli v živo, saj bo predstavil nekaj svojih najbolj udarnih šal iz preteklega obdobja, temu dodal kup novih in pokomentiral aktualne dogodke.

Potem ko je leta 2006 s svojim prvim nastopom stopil v še neraziskan svet stand-up komedije, je od tedaj zbral že več kot 550 nastopov, tako pri nas, kot v tujini.

Leta 2010 je debitiral na angleških tleh in od tedaj vse bolj uspešno prodira tudi na neizprosen trg Velike Britanije, kjer si je že prislužil vabilo za nastop v enem najbolj prestižnih klubov komedije na svetu - londonskem Comedy Storu, v tekmovalnem večeru v klubu Cavendish Arms v Londonu pa se je celo okitil z zmagovalno lovoriko.

Tin je soustanovitelj festivala Panč, redno pa nastopa po klubih, teatrih in raznoraznih dogodkih po Sloveniji, med drugim je na koncertu v Hali Tivoli ogreval občinstvo za latinskega šarmerja Julia Iglesiasa.

Je reden gost večerov komedije na Hrvaškem in v Srbiji, letos pa je s svojim nastopom na Viktorjih navdušil zbrano občinstvo Cankarjevega doma - ti so uživali v njegovih vragolijah v času televizijskih oglasov, videli pa smo ga tudi v vlogi voditelja letošnjega tekmovanja Miss Slovenije.

Vabljeni na simpatično-bizarni-nepredvidljivo-spontani-norčavi-nezateženi večer komedije!

Več informacij na www.tinvodopivec.com

  • "Njegov stil najbolj spomni na Seinfelda."
    (Mladina)
  • "Šarmantni Vodopivec je imel najbolj originalen material, s številnimi prebrisanimi obzervacijami"
    (Chortle, UK Comedy Guide)
  • "S svojimi obzervacijami je zadel v polno"
    (Venue, UK)
  • "Odličen v večih pogledih in vse to v svojem drugem jeziku. Amazing!"
    (Birmingham comedy club)