Siddharta - Stožice se bližajo

8. 5. 2011
Siddharta - Stožice se bližajo

Vse se je začelo že mnogo let prej in dejstvo je, da si skupina Siddharta želi še naprej. Tokrat so se že drugič odpravili na snemanje albuma čez lužo v Los Angeles k slovitemu producentu Rossu Robinsonu, ki je do zdaj delal z Machine Headi, Vanilla Iceom, The Cure, Sepulturo ...

Vsekakor so fantje, kot se za ustvarjalce spodobi, ob delu ujeli še kakšen utrinek kalifornijskega vsakdana. Mimo studia na Venice Beachu, kjer so snemali, se je vsako jutro valila množica sprehajalcev, tekačev, kolesarjev in turistov. Žal so pogrešali ‘pravo’, domačo kavo, medtem ko se pravemu turističnemu izletu in ogledu Hollywooda niso odpovedali.

Jani in Tomaž pa tudi drugi člani skupine so imeli veliko konstruktivnih pogovorov na temo novih skladb, ki so dnevno nastajale v studiu, pa tudi producent Ross Robinson je imel kaj za pripomniti. Skratka, delalo se je trdo, ustvarjalno in navdihnjeno tudi med oddihom.

Rezultate njihovega dela pa se bo med drugim dalo slišati tudi v živo v Stožicah 18. junija, ko bodo kot prva slovenska skupina, ki bo nastopila v Areni, s svojim minulim ter najnovejšim delom pred ponovno preizkušnjo.

Novo na Metroplay: Vloga sodobne ženske | Urška Draž in Sonja Šmuc