Mistermarsh: "Čas v katerem živimo je kot obleka, ki jo je dobro včasih sleči"

Tu je tretji singl s plošče Altamira, ki jo je podpisal Martin Štibernik - Mistermarsh, z naslovom Lupina ...

Lifestyle, 6. 3. 2017

Martin Štibernik

Pesem Lupina se začne z verzom "Pridi, ti bom slekel čas ..."

Ja, govori o tem, da lahko čas v katerem živimo razumemo tudi kot obleko, ki jo je dobro včasih sleči. Kajti samo tako lahko uzremo tisto dražest, ki se skriva za zunanjo podobo časa v katerem živimo. Čas se ves čas spreminja - včeraj skrinja dobrega, poln rog obilja, danes ceste polne utrujenih, brez doma in brez cilja ...

Pesem govori o našem času, ki je zahteven, razburkan in nepredvidljiv, pa vendar, vsi imamo v sebi še vedno tisto dražest, tisto svetlo točko zavedanja, da je življenje večje in mogočnejše od vsote naših dni.

Lupina je pesem o času, ki nas obdaja in se neprestano spreminja, o rutini vsakdanjika, v katero se hočeš nočeš vsi oblačimo, ob posebnih trenutkih pa jo lahko tudi - slečemo. 

Poslušajte skladbo Lupina TUKAJ:

Pod vokal, glasbo, aranžma, produkcijo in vse inštrumente se podpisuje Martin Štibernik, pod besedilo Mitja Novljan, na tolkalih je Jure Rozman.

Preberite še: Navdihujoč video: Kako čudovit je ta svet!

Priporočamo tudi: Trend: Prve znanilke pomladi niso več lastovice, ampak metulji

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri