Dobrodelno: ples

Začetek sodelovanja Rotaract kluba Grosuplje in Slovenskega društva za celiakijo bo obeleženo z dobrodelnim plesom, v okviru katerega bodo zbirali donatorska sredstva za pomoč bolnikom s celiakijo. Prireditev bo potekala v petek, 7. novembra 2008, ob 20. uri na Gradu Turjak.

Dobrodelno: ples - Foto: Fotografija Shutterstock

Rotaract klub Grosuplje

Deluje pod okriljem Rotary kluba Grosuplje. V njem se od ustanovitve dalje trudijo, da bi bili dejaven član lokalnega in širšega okolja.

Zavezo rotarijstva

izpolnjujejo z močnim občutkom za sočloveka in pomočjo tistim, ki jo najbolj potrebujejo. Sodelujejo z različnimi organizacijami, ki skrbijo za izboljšanje življenjskega standarda socialno ogroženih družin.

Celiakija

V prihajajočih mesecih bodo posebej tesno sodelovali s Slovenskim društvom za celiakijo, ki združuje otroke in odrasle, obolele s to neozdravljivo boleznijo. Sredstva, ki jih bodo zbrali s pomočjo donatorjev, bodo namenili socialno šibkim družinam, v katerih se soočajo s celiakijo. Brezglutenski prehrambeni izdelki so za te bolnike občutno predragi, vendar so edini do sedaj odkriti način lajšanja bolezni.

Toplo vabljeni!

Fotografija Shutterstock

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri