Dobrodelno: ples

Začetek sodelovanja Rotaract kluba Grosuplje in Slovenskega društva za celiakijo bo obeleženo z dobrodelnim plesom, v okviru katerega bodo zbirali donatorska sredstva za pomoč bolnikom s celiakijo. Prireditev bo potekala v petek, 7. novembra 2008, ob 20. uri na Gradu Turjak.

Dobrodelno: ples - Foto: Fotografija Shutterstock

Rotaract klub Grosuplje

Deluje pod okriljem Rotary kluba Grosuplje. V njem se od ustanovitve dalje trudijo, da bi bili dejaven član lokalnega in širšega okolja.

Zavezo rotarijstva

izpolnjujejo z močnim občutkom za sočloveka in pomočjo tistim, ki jo najbolj potrebujejo. Sodelujejo z različnimi organizacijami, ki skrbijo za izboljšanje življenjskega standarda socialno ogroženih družin.

Celiakija

V prihajajočih mesecih bodo posebej tesno sodelovali s Slovenskim društvom za celiakijo, ki združuje otroke in odrasle, obolele s to neozdravljivo boleznijo. Sredstva, ki jih bodo zbrali s pomočjo donatorjev, bodo namenili socialno šibkim družinam, v katerih se soočajo s celiakijo. Brezglutenski prehrambeni izdelki so za te bolnike občutno predragi, vendar so edini do sedaj odkriti način lajšanja bolezni.

Toplo vabljeni!

Fotografija Shutterstock

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri