Male dragocenosti dobile nove lastnike

Garažna razprodaja je v soboto v ljubljanski park Tabor že drugič privabila obiskovalce z vseh koncev mesta.

Pod krošnjami dreves so sodelujoči prodajali in menjali stvari, ki jih sami ne potrebujejo več, bodo pa razveselile nove lastnike.

Brskali so lahko med razstavljenimi oblačili, knjigami, igračami, ploščami, dodatki za dom in drugimi malimi dragocenostmi in se posladkali z domačim pecivom.

Sodelovali so lahko v delavnici izdelovanja nakita in na javni vaji ekipe šolskega improvizacijskega gledališča. V senci dreves so jih čakale viseče mreže in police Knjižnice pod krošnjami.

Druženje za dober namen
Garažna razprodaja, ki jo organizirata kolektiv prostoRož in rezidentka Tabora Lija Pogačnik, spodbuja recikliranje predmetov ter solidarnost do ljudi in okolja. Poleg sproščenega druženja v parku je dogodek delno tudi dobrodelen: celoten izkupiček od prodaje peciva, ki ga spečejo sodelujoči na dogodku, je namenjen humanitarnemu delavcu Tomu Križnarju.

V parku Tabor lahko vse poletje obiskujete brezplačne vaje joge, plesa in drugih športov ali pa se priključite javnim vajam gledaliških skupin.

Skoraj vsako soboto do sredine septembra pa bodo v parku organizirani knjižni, umetniški in nostalgični sejmi. Vsi, ki jih zanima sodelovanje na garažni razprodaji, lahko park spet obiščejo 14. julija in 11. avgusta.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri