Moderni plesni projekt: Odtisi

ODTISI

Premiera: 5. marec 2011 ob 20.00, Cankarjev dom, Ljubljana

Moderni plesni projekt: Odtisi - Foto: Fotografija Aljoša Rebolj

Kjara's Dance Project (krajše KDP) je nov moderni plesni projekt za mlade plesalce, ki ga je ustanovila dolgoletna in izkušena koreografinja Kjara Starič. V plesnem prostoru je aktivna že 11 let, med drugim je lani že 6. leto koreografirala za Gala baletni večer DBUS-a in del večera Urbanobalet za SNG Opera in Balet Ljubljana.

Ideja KDP-ja

je, da mladim, talentiranim plesalcem po zaključenem šolanju ni potrebno oditi v tujino in tako lahko svoje sanje živijo v Sloveniji. Konec novembra je potekala avdicija, katere se je udeležilo okoli 30 perspektivnih plesalcev. Med njimi je bilo izbranih več od predvidenega števila plesalcev, kar dokazuje, da je mladih, dobrih plesalcev v Sloveniji res veliko.

Prvi projekt plesne skupine Kjara's Dance Project je plesna predstava Odtisi. Premiera uprizoritev bo 5. Marca ob 20. uri v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma.

Predstava je sestavljena iz treh delov: dve točki bo koreografirala Kjara Starič, eno koreografijo pa bo ustvaril priznani ameriški koreograf Christopher Huggins, ki bo obenem med 19. in 24. februarjem imel tudi plesne delavnice odprtega tipa v prostorih plesne šole Vija vaja na Rudniku v Ljubljani.

Ekipa Kjara´S Dance Project - Odtisi

Plesalke:Kaja Lin Jagodič Avguštin, Liza Šimenc, Katarina Čegovnik, Ana Jenček, Emanuela Senjor, Kaja Vidanovski, Kristina Kolle, Maja Sonc, Sara Mlakar, Simona Kočar, Tamara Polanc, Gaja Lužnik.

Kostumografija in scenografija: Almina Duraković

Oblikovanje luči: Andrej Hajdinjak

Vizualna podoba: Anja Humljan

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri