Park Tabor je nazaj, v soboto garažna razprodaja

Po uspešni Vseslovenski Zelemenjavi se obeta zabaven drugi teden letošnjega parka Tabor.

Park Tabor je nazaj, v soboto garažna razprodaja

V sredo si vzemite čas za šah v parku z navdušenimi šahisti iz bližnjega Doma upokojencev, v četrtek se boste lahko pomerili v različnih namiznih igrah, tudi takšnih, ki jih morda še ne poznate, v soboto se pa obeta še ena garažna razprodaja, prava uspešnica iz prejšnjih let.

Stvari, ki so se predolgo prašile po kotih garaž, kleti in podstrešij, si zaslužijo še eno priložnost, da najdejo novega lastnika. Na garažni razprodaji boste lahko menjali, prodajali in kupovali obleke, knjige, igrače, športne pripomočke, pohištvo, elektronske naprave, plošče in druge dragocenosti. Našel se bo prostor za vse. Ceno določate vi.

Razprodaja spodbuja recikliranje in solidarnost do soljudi in okolja, predvsem pa prijetno druženje v parku. Pridružil se ji bo tudi All hand bazaar z izdelki, pridelki in stvarmi iz druge roke.

Družbo bo prodajalcem in obiskovalcem delal še Narodni muzej Slovenija, ki hrani edino ohranjeno človeško egipčansko mumijo s krsto v Sloveniji. Uživali bomo lahko tudi v javni vaji Dramske šole Barice Blenkuš in v turški hrani izpod rok mojstrov restavracije Yildiz Han.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri