Prihaja Cosmopolitanov tek v petkah!

V soboto, 15. septembra, se bo središče Ljubljane že šestič zapored spremenilo v živahno prizorišče posebne tekaške preizkušnje – atraktivnega Cosmopolitanovega teka v petkah.

Zanimanje za tek v petkah iz leta v leto narašča.

Odkar se je pod okriljem revije Cosmopolitan na eno od septembrskih sobot leta 2007 odvila prva epizoda zabavne drame hitrih in – priznati moramo, da tudi drznih – deklet v stiletkah, privablja rožnato obarvana prireditev iz leta v leto več tekmujočih, za katere navija ter jih spodbuja vse več gledalcev in predstavnikov medijev.

Več o prejšnjih Cosmopolitanovih tekih s povezavami na videovsebine, bogate fotogalerije in povzetke dogajanj si preberite na tej povezavi.

Zaradi vedno večjega povpraševanja po startnih številkah so se tako dekleta že na tretjem teku v petkah pomerila v kar dveh polfinalnih tekih, o zmagovalki pa je nato odločal šele finalni tek.

Rožnati ček za 1.000 evrov
Tekmovanje najhitrejših v petkah zmagovalki v najmanj 8 centimetrov visokih in največ 2 centimetra širokih petah vsako leto prinese rožnati ček za 1.000 evrov, nagrad pa sta deležni tudi tekmovalka z najlepšim stilom in najvišjo izmerjeno petko.

Priljubljena prireditev se je od svojih začetkov razvijala in spreminjala. Vsakoletnemu teku deklet v stiletkah so se tako leta 2010 pridružile slovenske zvezdnice, ki so se merile v lastni zvezdniški kategoriji, in fantje, ki so takrat tekli kar v plavutkah. Leto pozneje pa je tek v petkah našel svoje častno mesto znotraj širšega praznovanja – desetletnice izhajanja slovenske izdaje revije Cosmopolitan, v t. i. cosmo desetki s cosmo šoping dnevom.

Tudi šesti tek v petkah, ki se bo zgodil 15. septembra točno opoldne na znani lokaciji v središču Ljubljane, bo umeščen v širši koncept cosmo šoping dneva. To soboto bodo tako tekmovalke kot obiskovalke in obiskovalci prireditve preostanek dneva lahko izkoristili za noro nakupovanje v središču Ljubljane, ki bo postreglo s posebnimi, celo do 50-odstotnimi popusti.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri