Vas še vedno zebe?

Za vas smo našli preprost recept, ki pogreje telo, obenem pa rahlo blagodejno deluje še na dihala.

Vas še vedno zebe? - Foto: Shutterstock

Slastna rumena buča s smrekovimi vršički

Košček kokosove maščobe raztopite na ponvi, dodajte pol čajne žličke kurkume in strtih koriandrovih semen ter štiri strte plodove kardamoma.

Nekajkrat premešajte, dodajte skodelico na koščke narezane buče z rumenim mesom in pol pesti rozin. Rahlo prepražite, dolijte malo vode in dušite toliko časa, da se buča zmehča (približno 10 minut).

Ko jed servirate na krožniku, ji spomladi dodajte tretjino pesti svežih smrekovih vršičkov, ko svežih vršičkov nimate na voljo, pa jo začinite z domačim sirupom iz smrekovih vršičkov.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri