Elle Slovenija

20 novih modelov "louboutink" za njihovih 20 let. Vas mikajo?

Sloviti pariški čevljarski mojster Christian Louboutin predstavlja novo kapsulno kolekcijo, s katero praznuje 20. rojstni dan svojih slavnih čevljev z rdečim podplatom.

Model Lady Gres
Model Lady Gres
Model Lady Gres
Model Bow Bow
Model Lady Gres
Model Pigalove
Model Lady Gres
Model Pensee
Model Lady Gres
Model Armadillo Bride
Model Lady Gres
Model Neuron

Obletnici ustrezno bo kolekcija zajemala 20 različnih modelov čevljev, ki jih dopolnjuje šest različnih modelov torbic. Za vse stvaritve je Louboutin navdih črpal iz zadnjih 20 let svojega dela, pa tudi iz umetnosti, arhitekture, potovanj ...

Prva generacija je odrasla

Louboutin, ki se je lani s hišo Yves Saint Laurent na sodišču (neuspešno) boril, da bi si zagotovil ekskluzivno pravico do izdelovanja prepoznavnih rdečih podplatov na čevljih, je v izjavi za javnost povedal, da v Franciji obdobje 20 let definira celotno generacijo in je zdaj prišla priložnost za praznovanje prve generacije njegove znamke, nekakšna obletnica njene prve mladostne pustolovščine.

Za največje navdušenke nad "louboutinkami" obstaja možnost, da se preko Facebooka prijavijo za nakupovanje na spletni strani, ki je še v izdelavi. Prav na tem družabnem omrežju je teh 40 predmetov poželenja (večinoma) na visokih petah, za katere bi bila pripravljena dobršen del plače žrtvovati Carrie Bradshaw, že na ogled ...

Značke: Christian, louboutin

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri