Modni kosi jesenskih kolekcij, ki jih lahko kombiniramo z aktualnimi

Jesensko-zimske kolekcije so pustile svoj pečat. Z neskončnimi stilskimi informacijami že izzivajo naše mentalne procese in se prefinjeno prepletajo z že obstoječimi, mentalno-modnimi shemami. Tokrat smo, v skladu s trendi, stopili izven ustaljenih modnih okvirjev in zapečatili tiste jesensko-zimske modne kose, ki bi jih z veseljem vkomponirali v obstoječe, pomladanske.

Dinamika romantičnih pastelov

Romantika in pastelne kombinacije, ki so jih za jesen in zimo zapečatili pri modni hiši Chloe, bodo lahkotno stilsko dinamiko prikladno vnesle v hladnejše in desaturirane zimske dni, a kot žebljica na glavico bodo zažarele tudi v aktualni pomladi in prihajajočem poletju.

Dodatki

Kreativni, predvsem pa sveži uokvirjajo provokativno in v kombinaciji z aktualnimi pomladanskimi kosi izrisujejo avantgardno in svojstveno stilsko sliko.

Barva, ki bo parirala klasični črni

Rdeča bo jeseni nastopila udarno in z vso mero subtilne prefinjenosti ji bo svojo tradicionalno in dominantno zimsko pozicijo odstopila celo klasična črna. S provokativnostjo je razburkala tudi obstoječe pomladansko-poletne stilske čute, in čeprav je odložitev potrebe eden od bolj zrelih psiholoških obrambnih mehanizmov, tokrat dajemo prednost ustvarjalni igri in spontanosti ter z veseljem rdeči že puščamo eno od primarnih barvnih pozicij.

Topel in udoben dotik prihodnosti

Ponošen, zanesljivo topel in udoben zimski pulover je zelo dobrodošel, ko nas presenetijo hladnejši jesenski dnevi, svojstven pridih udobja in svežine pa vnese tudi aktualen, kompakten zimski kos, ki še odzvanja pravkar zaključen kreativni modni vrvež svetovnih modnih prestolnic. Mehki jesensko-zimski materiali in nove, funkcionalne teksture so elementi, ki bodo subtilno osvetlili že svetle pomladne dni.

Pripravila: Špela Jambrek

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri