Barbara Sekirnik: "Vsakdo rad pogleda v prihodnost, pa če to pomeni sledenje trendom ali le pogled v karte"

Vsakdo rad pogleda v prihodnost, pa če to pomeni sledenje trendom ali le pogled v karte. Ljudje že od nekdaj iščejo odgovore na svoja vprašanja in vladarji so od nekdaj zaupali tistim, ki vidijo v prihodnost ...

Moda, 14. 7. 2017

Barbara Sekirnik

Ko sem hodila v srednjo šolo, je bilo obiskovanje vedeževalk skoraj modna muha, noben večji življenjski korak se ni naredil brez posvetovanja z njimi. V našem razredu smo imeli celo sošolko, ki je te preroške zadeve absolutno obvladala in ti je kdaj kaj povedala tudi, če je nisi vprašal. Meni je tako prerokovala, da s takratnim fantom ne bova dolgo skupaj, no, ampak, da bo res tako, niti nisem potrebovala kristalne krogle, kavne usedline ali tarot kart. Z nekaj intuicije in analizo psihološkega profila sem čez nekaj časa tudi sama imela enako videnje.

Danka Lidewij Edelkoort nenehno živi v prihodnosti in številni jo vidijo kot alfo in omego ustvarjanja trendov. S preprostimi besedami bi rekli, da je sivolasa gospa vedeževalka, odlična v napovedovanju prihodnosti, ki zadeva trende na različnih področjih družbeno-kulturnega življenja sodobnega človeka. Priznam, tudi sama z veseljem kdaj pa kdaj pokukam v njene karte in sledim njenim modrim preroškim besedam.

Poslušanje je umetnost, ki jo v današnjem času le malokdo obvlada, vsi hitimo prekinjati govorca s svojimi prebliski, ki jih premetavamo po možganih, in se na pogovor težko osredotočimo za več kot 15 minut.

Če dobro pomislim, imajo tisto moč, ki človeka prisili, da ga posluša globoko in zbrano, ne glede na minute, ki tečejo mimo, prav vedeževalci. A brez skrbi, da se boste izučili v mojstrico poslušanja, vam ne bo treba k vedeževalki, Elle vam na strani 42 odkriva veščine umetnosti poslušanja.

In ker je poletje čas ležanja na plaži in brezskrbne sproščenosti, smo za vas pripravili tudi veliki poletni horoskop. Malo zares in bolj za zabavo prisluhnite zvezdam, kaj vam šepetajo z neba!

Lepo poletje,

Barbara Sekirnik

Najbolj brano

Dekor

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri