Nevesta je žal rekla NE

Poznate Kerstin Gier? Njena nova, sila zabavna knjiga vas bo zopet nasmejala do solz. Tokrat za vas pripravljamo nagradno igro, kjer si lahko zagotovite svoj izvod te uspešnice. Le pravilno odgovorite na nagradno in knjiga bo vaša.

Nagrade, 16. 9. 2010
Nevesta je žal rekla NE - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Nevesta je žal rekla NE

Nova zabavna uspešnica avtorice romana Za vsako rešitev se najde težava

Kerstin Gier se vrača z novo knjigo, veliko uspešnico Nevesta je žal rekla ne. Pisateljica, ki je bralce navdušila že z zabavnim romanom Za vsako rešitev se najde težava, nam je postregla še z enim zabavnim branjem, kot naročenim za vroče poletne dni.

Zgodba

Elisabeth je presrečna. Njen Alex, pravi sanjski moški, jo je zaprosil za roko. Kmalu za tem Alex, ki je arhitekt, dobi pomemben posel v drugem mestu in breme priprav na poroko pade na Elisabeth. Poleg vsega pa mora poskrbeti tudi za zidavo hiše na njeni parceli …

Tri tedne pred poroko izve, da je noseča. Odpelje se na obisk k Alexu, da bi mu sporočila veselo novico. Pri tem odkrije, da ima Alex razmerje s praktikantko in da ga na Elisabeth najbolj privlači njena parcela.

Prizadeta Elisabeth s prijateljico Hanno skuje načrt, kako bo izpeljala poroko, ki ne bo veljavna, in bo hiša ostala samo njena …

Nagradno

VPRAŠANJE: Se zvezda knjige, nevesta Elizabeth, poroči ali ne?

Svoje odgovore lahko pošiljate do 26. septembra 2010 na elektronski naslov nagrade_elle(at)adriamedia.si.

Pogoji sodelovanja

  1. V e-sporočilu nujno pripišite svoje osebne podatke (ime, priimek, celoten naslov bivališča in mobilno številko), saj prejetih sporočil brez omenjenih podatkov žal ne bomo mogli upoštevati.

Nagrajenke:

Tanja Zajc, Ljubljana

Miša Bakan, Beltinci

Špela Čuk, Hruševje

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri