Hvar – Pohvale Sunday Times-a

V prilogi Travel v Sunday Times-u so pred kratkim objavili veliko reportažo o 50-ih najugodnejših poletnih počitniških ciljih.

Promocijsko sporočilo, 13. 6. 2011
Hvar – Pohvale Sunday Times-a

Za glavno ilustracijo so vzeli fotografijo mesta Hvara, ki so ga tudi omenili kot eno izmed top-destinacij za prijeten, opuščajoč in ne predrag dopust. V Sunday Timesu hvalijo Hrvaško, zlasti otoke, med katerimi izpostavljajo Hvar.

Priporočajo bivanje v privatnih namestitvah in poudarjajo, da je Hrvaška z Londonom povezana preko nizko cenovnih letov.

Cene v supermarketih so dokaj nižje v primerjavi z britanskim otokom, medtem ko je nočno življenje, kakor pravijo britanski novinarji, zelo pisano in vredno pozornosti.

Priporočajo številne izlete z ladjo, zlasti do bližnjih Paklenih otokov, saj so jih tamkajšnje plaže preprosto navdušile.

Britanske novinarje je navdušil tudi otok Hvar, ki se je prav zato na seznamu ugodnih poletnih počitniških ciljev znašal ob boku Katalonije, Porta in Aten.

Informacije:

Turistična skupnost Splitsko-dalmatinske županije
www.dalmatia.hr

Turistična skupnost mesta Hvara
www.tzhvar.hr

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri