Zapestnice

4. 6. 2010

Bi mi verjeli, če vam povem, da imam v predalu za nakit vsaj 70 parov uhanov in da te isti uhani trenutno služijo za zabavo moje hčere?

Igrajo vloge meduz, ribic, rakovic, dobrih vil in še kaj bi se našlo. Sama jih ne nosim že dobro leto. Prej pa, ni bilo dneva, ko ne bi zamenjala vsaj dva para.

Uhani so bili moj modni fetiš. Sedaj jih v predalu hranim zgolj iz čustvene naveze, nekako tako kot Carrie Bradshaw v drugem delu filma Seks v mestu hrani svoja stara oblačila v svojem starem stanovanju (včeraj sem bila na premieri in moram priznat, da je film boljši od prvega dela. Za vas imam še dve karti za ponedeljkovo premiero ob 21:10, pod okriljem Vichya).

Letos sem svojo pozornost preusmerila na zapestnice. Enostavne, na prvi pogled zelo primitivno izdelane, moške zapestnice. Združene v pisano množico po tri in več odlično pristajajo k vsem trendom, ki sem jih to poletje vzela za svoje. Podeželsko romantični videz začinijo z neko kontrastno modno ostrino. Športnemu slogu dodajo navijaško moško energičnost, klasičnimi kosom kot so džins, trenč in črtasta majica pa vdahnejo sodobnost.

Potrebujem večji predal za nakit.

P.S. Všeč mi je tudi kombinacija, ki so si jo zamislili pri DSquared2: usnje in svetlikanje.