Elle SlovenijaUstvarjalci, ki jih ni mogoče spregledati, ikone, legende. Njihov življenjski stil je navdih, občutek za lepoto pretanjen, kreativnost brez meja. Od mode, glasbe, plesa, arhitekture, gledališča in televizije do visoke kulinarike.

Spoznajte močne osebnosti z neusahljivo energijo in nezgrešljivo prezenco, ki oblikujejo lepši in boljši svet, kot ga poznamo. 

Elle bo 13. novembra v spektakularnem večeru v Grand hotelu Union združila vse te velike talente, da skupaj proslavimo njihove dosežke.

Nominacije

Modni oblikovalec

Nagrado bomo podelili oblikovalcu, ki ima izrazito prepoznaven oblikovalski DNA, s svojo nadarjenostjo gradi edinstven modni izraz in ustvarja stvaritve, ki jih ni mogoče prezreti.

Mladi talent

Elle posebno pozornost posveča nadarjenim mladim osebnostim, ki se na svojem področju prebijajo v ospredje s prodornim in opaznim delovanjem.

Medijski obraz

Nagrada bo šla v roke medijski osebnosti, ki nas navdušuje z močno prezenco, neizčrpno energijo in ustvarjalnim potencialom.

Elle Moški

Nagrado bomo podelili moškemu, katerega navzočnosti v javnosti ne moremo spregledati; s svojim delovanjem in močno osebnostjo prepričljivo osvaja svoje občinstvo.

Elle Ženska

Nagrado bomo podelili ženski, katere navzočnosti v javnosti ne moremo spregledati; s svojim delovanjem in močno osebnostjo prepričljivo osvaja svoje občinstvo in je navdih drugim ženskam.

Elle Dekor

Nagrado bomo podelili oblikovalcu dekorja, ki vzdušju v domu doda drugačno noto in posebno vrednost. Slovenskemu oblikovanju bi morali nameniti več pozornosti, saj tu nastajajo izvirne, vrhunske oblike.

Življenjsko delo

Vrhunec letošnjega dogodka Elle Style Awards je nagrada Elle življenjsko delo. Prejme jo oseba, ki je v slovenskem prostoru s svojim delovanjem orala ledino na svojem področju, pustila nepozaben pečat in si pridobila status legende. Dobitnik nagrade bo razkrit na dogodku Elle Style Awards.

Novice

Elle Style Awards › 2017 -

Foto: Elle Style Awards 2017

Uredništvo revije Elle je že petič podelilo priznanja Elle Style Awards. Nagrade gredo vsako leto v roke ustvarjalcem, ki jih ni mogoče spregledati, katerih življenjski stil je navdih, občutek za lepoto pretanjen, kreativnost brez meja. Slovesna podelitev...

Elle Style Awards › 2016 -

FOTO: Elle Style Awards 2016 by Škoda

Revija Elle je že četrto leto zapored priredila podelitev priznanj Elle Style Awards by Škoda. Na gala večernem dogodku v ljubljanskem Grand Hotelu Union je uredništvo revije podelilo nagrade v 7 kategorijah, med nominiranci pa so bili znani obrazi iz...

Pokrovitelji ELLE Style Awards

Elixa Zlatarna Celje Lifeclass Acqua alle Rose Huawei Rogaška Union hoteli Gardenia

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri