Elle Slovenija

V centru Ljubljane svoja vrata odpira Hana Karim studio

Hana Karim, mlada slovenska oblikovalka unikatne keramike, nas je te dni razveselila z novičko, da v centru prestolnice odpira svoj studio.

Hana Karim

Hanin novi atelje na Pražakovi 11 bo prvenstveno namenjen oblikovalkinemu ustvarjanju in delavnicam za vse, ki bi se tudi sami želeli seznaniti s tem krasnim, a zahtevnim medijem.

Ob uradnem odprtju studia, 6. julija 2017, oblikovalka med 10. in 19. uro prireja dan odprtih vrat. Obiskovalci bodo lahko pokukali v novo odprti delovni prostor, prejeli posebne otvoritvene popuste, prvi pa tudi unikatno darilo.

Hana Karim studio

Hana se s keramiko ukvarja že okroglih deset let. Po številnih uspehih njenega keramičnega nakita, se je pred dobrim​a dvema letoma pričela posvečati še oblikovanju uporabne keramike.

Prepoznavni krožniki, skodelice in vaze danes krasijo že marsikateri slovenski dom in s pisanimi barvami ter neskončnimi galaksijami ustvarjajo prav poseben čar.

Hana Karim studio

Želja po lastnem studiu, ki je v Karimovi gorela kar nekaj časa, se je to poletje s pomočjo trdega dela in nekaj sreče tudi uresničila. V njem bo sedaj oblikovalka, ki je po izobrazbi profesorica likovne umetnosti, gostila delavnice in individualne tečaje za tiste, ki si želijo osvojiti veščino lončarstva na vretenu. Kot pravi: "Glina in 'pacanje' namreč prav vsakomur, tudi začetnikom, prinašata odlično sprostitev po napornih delovnih dneh."

Več na hana-karim.com.

Fotografije: promocijsko gradivo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri