Odločite se danes: čas je za Lagom!

»Slabega vremena ni, so samo slabe obleke,« je samo eden izmed švedskih pregovorov, ki vas bo nagovoril, da je izbira, kako se boste počutile, v vaših rokah. In prav Švedi, ki so ljubitelji dizajna, narave in vsega lepega, so nas navdahnili, da smo odkrile njihovo filozofijo srečnejšega življenja, življenja v harmoniji.

In skrivnost se skriva v eni besedi: Lagom! Povsem enostavno: v življenju si vsega privoščite ravno prav, v ničemer ne pretiravajte in odkrile boste pravo ravnovesje.

Promocijsko sporočilo, 23. 11. 2017
Odločite se danes: čas je za Lagom!

Ne preveč, ne premalo ravno prav!

Lagom je beseda, ki opisuje celoten življenjski slog in jo pozna prav vsak Šved. Je občutek uravnoteženosti življenjskega zadovoljstva, popolna harmonija, čudovito ravnovesje v vseh stvareh, ki jih počnete. To besedo bi lahko opisali kot: 'ravno prav' v vsem kar počnete, ne preveč, ne premalo, niti preveliko, niti premajhno, niti prepočasi, niti prehitro – ravno prav! To je ključ do zadovoljnega življenja, življenja v ravnovesju, ki se prav tako kaže v modi, v stilu, katerega ste si izbrali. Ste modni, sledite zapovedim, vendar znati izbrati tiste stvari zase, ki bodo še vedno poudarile vašo naravno lepoto in s katerimi ne boste preveč izstopali.

Prav tako pri modi in oblačilih lagom poudarja, da izbirate trajnostno in se o poreklu kot tudi uporabnosti oblačil dovolj pozanimate, preden z njimi prenapolnite svojo omaro. Lagom omara je tako v popolnem ravnovesju, saj ste vsako stvar premišljeno izbrali.

Uravnotežena nega

Lagom recept za uravnoteženo nego za uravnoteženo življenje je tudi pravilna izbira lepotih izdelov, ki dajejo energijo, a tudi sproščajo, ki nahranijo, a tudi osvežijo. V odkrivanju besede Lagom smo odkrile ravno to, kar smo iskale, pravo mešanico narave in znanosti. Znamka Barnängen s spoštovanjem do ravnovesja odraža 'lagom', kjer v svojih izdelkih spaja sestavine z nordijskim navdihom in švedsko estetiko.

Njihovi izdelki vsebujejo nordijsko naravo, raznovrstne rastline, trave, hranilne sestavine, ki jim Švedi že stoletja zaupajo in jih uporaljajo. Tako njihovi izdelki prepletajo divjo nordijsko robido, brezo, bezeg, ki so mešane z znanstveno raziskanimi formulami za nego kože.

Nordijski navdih in švedska estetika

Barnängenova misija je nuditi uravnoteženo nego za kožo v čudovitem ravnovesju, zato spoznajte njihovi liniji Nordic care in Nordic Rituals. V liniji Nordic Care boste odkrile izbor krem za prhanje in losjonov za telo, ki jim je dodan njihov zaščitni znak Cold Cream, v liniji Nordic Rituals pa vas bodo očarali geli za prhanje in kopanje in olje za telo z nordijskimi sestavinami in njihovim izvirnim Moisture Serumom.

Več najdete tudi na njihovi Facebook strani.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri