7 novosti, ki aprila prihajajo na Netflix: Od romantičnih serij do drame in akcije, izbrali smo naše najljubše

4. 4. 2024
7 novosti, ki aprila prihajajo na Netflix: Od romantičnih serij do drame in akcije, izbrali smo naše najljubše (foto: Profimedia)
Profimedia

Teh 7 filmov in serij si aprila nameravamo ogledati na Netflixu. 

Nov mesec pomeni novo serijo novih izdaj Netflixa, za katere komaj čakamo, da si jih na mah ogledamo. Ne glede na to, ali čakate na nove epizode svoje najljubše serije ​​ali na kaj povsem novega, se aprila na tej pretočni platformi najde nekaj za vsakogar.

Od nove drame Andrewa Scotta - Ripley do Gillian Anderson kot Emily Maitlis v Scoop in še več, nove izdaje so tu za vas, kadar koli se želite izklopiti in si vzeti odmor od vsakdana. Spodaj torej predstavljamo sedem naslovov Netflixa, ki bodo zaznamovali april 2024!

Sex v mestu

Seks v mestu prihaja na Netflix! Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis in Kim Cattrall, slavni kvartet, ki ga bomo na tej pretočni platformi spremljali od prvega dne aprila. Tretji del serije And Just Like That bo izšel šele leta 2025, zato lahko oboževalci serije zapolnijo praznino v svojih srcih s ponovnim ogledom legendarnega SATC.

Ripley

Profimedia

Na podlagi knjižne uspešnice Andrew Scott igra Toma Ripleyja, prevaranta, ki pluje po New Yorku v zgodnjih šestdesetih letih prejšnjega stoletja in je najet, da iz Italije pripelje domov bogataševega sina. To ga uvede v zapleteno življenje prevar, goljufij in umorov.

Scoop

Profimedia

Ta drama, navdihnjena z resničnimi dogodki, spremlja BBC-jevega producenta Sama McAlisterja in novinarko Emily Maitlis, medtem ko vodita težka pogajanja z Buckinghamsko palačo in sodno bitko s princem Andrewom. Ta naslov čakamo s posebno nestrpnostjo!

What Jennifer did

Ta dokumentarec raziskuje nasilen zločin, ki je pretresel kanadsko mesto, in se osredotoča na vlom v dom vietnamskih priseljencev, pri čemer je travmatizirana hči ostala edina priča. Vso zapletenost primera razkrivajo policijski posnetki zaslišanj in pričanj. 

Beby Reindeer

Richard Gadd je napisal in igral v tem filmu o komiku v težavah, ki je prijazen do ranljive ženske. Vendar pa se kmalu zasuka, kar povzroči obsedenost, ki ogrozi tudi njuna življenja. 

Love, devided

Valentina je mlada pianistka, ki v svojem življenju začenja znova. Njen sosed David je izumitelj, ki sovraži hrup. In kot papir tanka stena bo kmalu postala njun posrednik. 

Files of the unexplained

Srhljiva srečanja, nenavadna izginotja, grozljivi dogodki in bolj zapleteni pojavi so raziskani v tej srhljivi preiskovalni dokumentarni seriji.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Nosimo ga lahko kot plašč, obleko, tuniko ... Meghan Markle ima za dobrodošlico pomladi izjemno močan in lep modni kos

Priporočamo tudi: 6 mikro trendov Francozinj za prehodno obdobje: Bodite prva zvezda pomladnega uličnega stila