Seks v (našem) mestu

1. 6. 2008

Po Londonu, Berlinu, New Yorku se Carrie, Samantha, Charlotte in Miranda selijo tudi na naša kino platna.

Tako si bomo lahko gospodične in gospe s cele Slovenije 5. junija ogledale težko pričakovan film posnet po kultni seriji Sex and the City. Film bo premiero doživel v Koloseju Ljubljana, Koloseju Maribor ter Koloseju Koper in v ljubljanskem kinu Komuna.

Seks v mestu se odvija v sedanjosti. Štiri leta po tem, ko smo v nadaljevanki nazadnje pokukali v življenja štiriperesne deteljice. V tem času se je marsikaj spremenilo. Carrie ni več pisateljica seks(i) kolumn, ampak piše že svojo četrto knjigo. Še vedno biva v svojem stanovanju na Upper East Sideu in še vedno ji srce bije za Živino.

V filmu poleg glavne igralske zasedbe (Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon) igrajo še gospod Živina Chris Noth, Jason Lewis v vlogi fanta, zaradi katerega je Absolut vodka postala priljubljena pijača marsikaterega dekleta, Smitha Jerroda, Evan Handler igra Charottinega moža, židovska odvetnika Harry-ja ter David Eigenberg kot nice guy Steve.

Za oblačila skrbi kostumografinja Patricia Field, ki je bila že v nadaljevanki odgovorna za stajlinge in tako igralko Sarah Jessico Parker kot njen lik Carrie potisnila med modne ikone in nedvomno bo tudi film prinesel kak nov modni trend.

Le kdo bi pozabil vrtoglave pete modnega oblikovalca Manola Blahnika?

Fotografije Kolosej, promocijski material