Z iskricami v očeh ob vznožju planiške lepotice

Množica mladih je v kulisi s soncem obsijane doline pod Poncami pozdravila najboljše letalce sveta in jih ponesla v še en nepozaben planiški praznik. Med rekordnim številom navijačev je bilo tudi več kot 3.000 otrok, ki jih je v Planico popeljala Zavarovalnica Triglav.

Promocijsko sporočilo, 16. 3. 2012
Z iskricami v očeh ob vznožju planiške lepotice

Ob vznožju planiške lepotice

Največja slovenska zavarovalnica že več kot 25 let vozi generacije Slovencev na skoke v Planico. Tudi na letošnji finale svetovnega pokala v smučarskih skokih je po zaslugi Zavarovalnice Triglav prispelo več kot 60 avtobusov z otroki in njihovimi spremljevalci.

Športnozabavni dan pod Poncami je bil čas za uradni trening in kvalifikacije, dan brez alkohola, dopoldne mladostnega adrenalina in navajanja novih generacij, da je Planica zakon.

Z na široko odprtimi usti in z iskricami v očeh so ob vznožju planiške lepotice spremljali premikanje človeških zmožnosti in se prepustil evforiji, ki ji ni para. Tudi zaradi Zavarovalnice Triglav, ki ostaja ponosni gostitelj Triglav generacij, pokrovitelj prireditve Otroci v Planici in že 43 let nepogrešljiv del poletov pod Poncami.

Pod letalnico več kot 3000 nadobudnežev iz vse Slovenije

Med njimi je bil tudi avtobus otrok iz Zavoda za slepo in slabovidno mladino Ljubljana, že šesto leto zapored pa je naša najstarejša zavarovalnica v Planico povabila tudi 12 večjih družin, po eno iz vsake območne enote, pri kateri so nezgodno zavarovani vsaj trije otroci.

Raper Trkaj je z dodatno dozo energije še za nekaj stopinj ogrel pravo spomladansko ozračje, potem ko so se otroci brezskrbno posvetili zračnim kraljem, ki so lebdeli nad njihovimi glavami in suvereno pristajali v breznu velikanke.

Pogled na množico navdušenih mladih, ki so se srečali s svojimi športnimi junaki, Robert Kranjec je bil seveda največji magnet za gledalce, je tako potrditev, da so Triglav generacije postale nepogrešljiv del Planice.

Matjaž Rakovec, predsednik uprave Zavarovalnice Triglav, je o tem nepozabnem doživetju povedal: "To je prav gotovo ena najmočnejših vezi med enim od največjih športnih dogodkov v Sloveniji in Zavarovalnico Triglav. S tem otroškim dnem mladino ozaveščamo, jih učimo in spodbujamo, da se družijo med seboj, ter spoznavajo. Za otroke je to družaben dogodek in ne samo ogled športne prireditve. V vseh teh 25 letih smo tako po naših ocenah v Planico peljali že okoli 70.000 ljudi."

Ali kot je dejal glasbeni gost, raper Trkaj: "Klobuk dol pred vami, dragi otroci, ostanite zvesti Planici in to je vse, kar imam za povedat'."

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri