Modni pločniki

11. 2. 2011
Modni pločniki

Rada imam knjige. Rada jih listam, gledam fotografije, ilustracije, rada jih prebiram. In prav temu gre najbrž zahvaliti, da se na mojih knjižnih policah znajdejo tudi primerki, ki bi jih po zdravi pameti morala pustiti v spletni knjigarni. Knjige o ulični modi sodijo mednje.

Fotografije dobro oblečenih anonimnežev mi z nekaj kliki kot dnevna doza dobrega stila ponavadi ne uidejo. Zbledijo pa kmalu, ko zaprem vse zavihke. Zato mi ni žal, da sem kliknila Sartorialista, pa nedavno Naylonov Street View, medtem ko sem Facehunterja že nekajkrat predelala pri frizerju Maretu (kljub temu me še vedno ima, da bi jo imela doma, mogoče jo kliknem naslednjič). Kaj morem, dober stil se mi veliko bolj dopade na listu papirja kot na ekranu. Obe knjigi sta izpolnili moje pričakovanje.

Če mi je pri Sartorialistu bolj všeč izbor, (za moj okus je stil izbranih veliko bolj dodelan), so se me pri Street View bolj dotaknili odgovori (predvsem zabavni so moški odgovori na vprašanje: zakaj imaš danes to oblečeno? ).

Celo Anna je mnenja: „Fashion suppose to be fun.“

Zakaj pa imate vi danes to oblečeno?