Elle Slovenija

Nominacije

modni oblikovalec

Nagrado bomo podelili oblikovalcu, ki s svojo nadarjenostjo in inovativnostjo gradi edinstveni modni izraz, s svojim delom pa postavlja nove standarde na področju mode.

elle moški

Nagrado bomo podelili moškemu, katerega navzočnosti v javnosti ne moremo spregledati; s svojim delovanjem in močno osebnostjo prepričljivo osvaja svoje občinstvo.

elle ženska

Nagrado bomo podelili ženski, katere navzočnosti v javnosti ne moremo spregledati; s svojim delovanjem in močno osebnostjo prepričljivo osvaja svoje občinstvo in je navdih drugim ženskam.

mladi talent

Elle posebno pozornost posveča nadarjenim mladim osebnostim, ki se na svojem področju prebijajo v ospredje s prodornim in opaznim delovanjem.

oblikovalec modnih dodatkov

Nagrado prejme oblikovalec z unikatnim, inovativnim in vizionarskim delom, s katerim na področju oblikovanja modnih dodatkov postavlja nove standarde in trende.

model

Nagrado bomo podelili modelu, ki s svojim korakom najbolj opazno osvaja modne brvi ter z izrazom in držo oživlja modne kombinacije.

življenjsko delo

Vrhunec dogodka Elle Style Awards je nagrada za življenjsko delo. Prejme jo oseba, ki je s svojim delom in ustvarjalnim pečatom na svojem področju najbolj zaslužna. Njeno ime bo do podelitve nagrade ostalo skrivnost.

Novice

Elle Style Awards › 2015 -

Elle Style Awards 2015 by Škoda

Elle Style Awards je eden od najpomembnejših dogodkov na našem modnem koledarju. Gre za ugleden mednarodni modni dogodek, katerega nagrade za najboljše ustvarjalne dosežke na modnem področju in drugih področjih, povezanih z življenjskim...

Pokrovitelji ELLE Style Awards

PPD Lisca Elixa Zlatarna Celje LIEBESKIND Berlin maxi Huawei Union hoteli Vinakoper Lifeclass

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri